14 Ağustos 2012 Salı

romanya, 05.2012.


baile olaneşti.










cluj-napoca.



fantanele gölü, cluj-napoca.


bükreş.



























bazı ülkeleri nasıl hatırladığınız o süreç içerisinde hissettiklerinizle doğru orantılı sanırım. bu yüzden romanya için güzel şeyler söyleyemeyeceğim. sadece telefonumu takside unuttuğum için değil (bir anıl klasiği - sahne gözünüzün önüne gelsin: 32 kilometrilik taksi yolculuğu sonucu, 2 dakikada telefonun yokluğu fark edilir, o 32 kilometre tekrar ve tekrar ve tekrar gidilir. taksi curcunasında anlatılmaya çalışılanlar ve boşuna çabaların getirdiği yorgunluk) bulunduğum ortamın da rahat ve güvende hissetmemi sağlamaktan uzak olmasından kaynaklanıyordu.

küçük şehirler - büyük bulvarlar ve caddeler. yemyeşil köyler. rengarenk ve geniş evler. sonsuz uzanan bahçeler. temiz hava. tekrar eden oyunlar. küçük çocuklar.

cluj napoca'da bir botanik park'ta kaybolmak. bir göl kenarında hiç tanımadığınız insanlarla beraber sandviçler hazırlamak. bir üniversite'nin yıl sonu kutlamalarına katılmak. aynı üniversitenin merdivenlerinde koşu yarışı yapmak. en yüksek otelin tepesinde şehire karşı oturmak. bir barın salsa gecesinde ayaklarınıza basılmasın diye dans pistinde kenarlara kaçmak. çünkü "white russian" bir big lebowski içkisi. ve geceler. hep geceler.

:passion pit - carried away:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder